Levent Gültekin'den Özgür Özel'e "Rakı" eleştirisi, Nevşin Mengü'nün "ucuz Rakı" sevinci!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, 140 TL'lik rakı vaadi gündem oldu. Levent Gültekin, Özgür Özel'i eleştirirken Nevşin Mengü, "Çok iyi oldu rakı bu milletin milli içeceği" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ucuz rakı vaadi "Cumhuriyet Halk Partisi gelince bir dönem değil, bir dönemde yarısı zor olur ama 10 yılın sonunda Türkiye hem Avrupa Birliği'ne girecek hem oradaki ülkeler kadar güçlenecek." dedi.

UCUZ RAKIYA BÜYÜK ALKIŞ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, "ucuz rakı" vaadi gündem olurken CHP çevrelerinde seviçle karşılandı. Balıkesir'in Marmara ilçesinde Adalar Belediyesi hizmet binası önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Özel, CHP iktidarında kıymanın 55 ve pirzolanın 70 TL olacağını söylemiş devamında "1 litre rakı 140 TL olacak" deyince büyük alkış almıştı.

DÜZELTME ÇABASI

"Ucuz rakı" vaadinin büyük alkış alması sonrası Özel, "Cümlenin sonunda diye alkış oldu değil mi, rakıyı duyunca olmadı yani? Demesinler 'Adalılar bir tek rakıyı alkışlıyor" demsinler sözleriyle aslında rakıya gelen alkışı tüm vaatlere yaymaya çalışmıştı.

LEVENT GÜLTEKİN: ABİ BİZ GAVUR DEĞİLİZ BİZ DE MÜSLÜMANIZ ALGISI ÇABASI

İktidar muhalifi gazeteci Levent Gültekin, Özgür Özel'i eleştirdi. Gültekin, "3 gün önce cami açılışına katılıyorsun, 3 gün sonra rakı fiyatı şu kadara düşecek diye açıklama yapıyorsun. Ne yapıyorsun tam olarak? Cami açılışına gitmekteki amacın muhafazakar seçmen nezdindeki CHP algısını değiştirmek. Kur'an okumaklar, poz vermeler Kur'an'la yemin etmeler ‘abi biz gavur değiliz biz de Müslümanız’ algısı verecekler. İşe yarar mı bence yaramaz. Peki bunu yapan bir adam ertesi gün rakı fiyatı 140 liraya düşecek deyip neden iktidarın el ine koz verir mi?” ifadelerini kullandı.

SİYASETÇİ ALKOLÜ ÖZENDİREMEZ!

Özgür Özel’in çocukları kötü alışkanlıklara özendirdiğini de ifade eden Gültekin bir siyasetçinin kendisinin rakı içebileceğini ancak toplumu alkol gibi kötü bir alışkanlığa özendiremeyeceğini söyledi.

NEŞİN MENGÜ'DEN ÖVGÜLER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in rakı vaadi CHP’li Nevşin Mengü’yü adeta havalara uçurdu. Çarpıcı analizlerde bulunan Mengü, Özel’in ucuz rakı vaadinin CHP’yi, “Muhafazakar seçmen ne der?” bariyerini aşırdığını belirterek, “Normal olan şeyleri İslamcıların anormalleştirme tuzağına düşmemeli bence” deyip CHP yönetimine de tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmedi.

'İNSANLAR RAKI İÇEMEZ HALE GELDİ'

Çarpıcı analizlerine devam eden Nevşin Mengü, “Beğensen de beğenmesen de sonuçta rakı bu milletin milli içeceği ve insanlar rakı içemez hale geldi.” ifadelerini kullandı.

  • M. Mustafa Özdemir

Video hazırlanıyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri