Makam aracında 2 milyon kaçak elektronik sigara yakalanan CHP'li Vekil Ediz Ün için "Bar kapattı" iddiası: "Ek iş mecbur!"

Makam aracında 2 milyon kaçak sigara yakalanan CHP'li Vekil Ediz Ün için "bar kapattı" iddiaso ortaya atıldı

Çakarlı makam aracında çok sayıda gümrük kaçağı yaklaşık 2 milyon TL değerinde elektronik sigara ve aparatı ele geçirilmesi olayı gündemdeki yerini korurken CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün Bulgarsitan'da bar kapattığı iddia edildi.

MEHMET ÇEK FOTOĞRAF PAYLAŞTI

İddiayı ortaya atan Gazeteci Mehmet Çek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ediz Ün'ün Bulgaristan'da bar kapattığını iddia ederken "CHP Edirne Milletvekili Sayın Ediz Ün, Pena'ya hoşgeldiniz" afişinin olduğu bir bar fotoğrafı paylaştı.

"EK İŞ MECBUR! BUNLAR MİLLETVEKİLİ MAAŞIYLA OLACAK ŞEYLER DEĞİL"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de etiketleyen Mehmet Çek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Ayrıntılar geldikçe ben de sizin gibi hak vermeye başladım Edirne milletvekilinize. Bulgaristan alemleri, bar kapatmalar, Edirne'de gece kulübünde adına neonlar, bir hatuna 50 şişe şampanya filan? Harbiden adamın masrafı çokmuş ve bunlar milletvekili maaşıyla filan olacak gibi değil. Ek iş mecbur. Fakat bu noktada tek sorun, bize gelen bilgiler Ediz Ün'ün asıl işinin milletvekilliği değil kaçakçılık olduğunu gösteriyor. Yani bu abi kuvvetle muhtemel yalnızca rahat kaçakçılık yapabilmek için milletvekili olmuş."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri