Mevlana Caddesine yeni kavşak inşa edildi

Mevlana Caddesi üzerine U dönüşü kavşağı inşa edildi

Beyşehir Belediyesi, ilçedeki trafik akışını rahatlatmak amacıyla önemli bir adım atarak otogar kavşağına “U Dönüşü” kavşağı inşa etti.

"AMACIMIZ SÜRÜCÜ VE YAYA GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK"

Beyşehir Belediyesi, özellikle yeni Antalya yolunun hizmete açılmasıyla Mevlana Caddesi’nde yaşanan yoğun trafik akışını ve olası kazaları engellemek için daha önce cadde üzerindeki orta refüjlerde yol geçişlerini kapatmıştı. Bu düzenleme sonrası ilçe merkezi ve Bahçelievler Mahallesi’ne ulaşım otogar kavşağından sağlanmaya başlamış, ancak burada oluşan trafik yoğunluğu sürücüler için zorluk yaratmıştı.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu sorunu çözmek için Mevlana Caddesi üzerinde otogar kavşağından önce bir “U Dönüşü” kavşağı yaparak hizmete sundu. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için bu kavşağı hayata geçirdik. Amacımız, ilçedeki trafik yoğunluğunu azaltarak sürücülerin ve yayaların güvenliğini sağlamak.” Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri