MHP Konya'dan Devlet Bahçeli'ye anlamlı hediye

MHP grup toplantısı sonrasında MHP Konya ekibi Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye 55 yıllık el dokuması halı hediye etti.

MHP grup toplantısı sonrasında MHP Konya ekibi Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye üzerinde Sultan Selim Camii motifleri bulunan 55 yıllık el dokuması halı hediye etti.

"PARTİMİZLE AYNI YAŞTA EL EMEĞİ GÖZ NURU KONYA HALISI ARMAĞAN ETTİK"

15 Ekim Salı günü düzenlenen MHP grup toplantısına MHP Konya İl Teşkilatları katıldı.

Toplantının ardından MHP Koya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, MYK Üyeleri ve beraberindeki heyetle birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye 55 yıllık el dokuması Sultan Selim Camii figürlü Konya halısı armağan etti.

MHP Konya İl Başkanı Karaarslan, ”Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin TBMM MHP Grup Toplantısına tüm teşkilat kademelerimizle birlikte katıldık, teşkilat mensuplarımız Sayın Genel Başkanımızı canlı olarak dinledi ve Gazi Meclisimizi gezdiler, Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kalaycı ve Konya Milletvekilimiz Konur Alp Koçak Beyler teşkilat mensuplarımızı TBMM’de misafir ettiler. Kendilerine Konya teşkilatlarımız adına teşekkür ederim. Toplantı sonrası Sayın Genel Başkanımıza Konya’mızın tarihi mekanlarından biri olan Sultan Selim Camiinin işlendiği 55 yıl önce dokunan partimizle aynı yaşta el emeği göz nuru Konya Halısı Armağan ettik. Sayın Genel Başkanımız armağanımızı çok anlamlı buldular ve Konyalı hemşerilerimize selam ve muhabbetlerini iletmemi istediler.” dedi.

MHP Konya heyeti MHP Genel Merkezini ziyaretten sonra Konya’ya dönüş yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri