Millet Partisi Genel Başkanı Nacar: Tek çözüm Millet Partisi!

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Konya'da basın mensuplarıyla bir araya geldiği programda adil ve kalkınmış bir Türkiye için tüm vatandaşları Millet Partisi'ne destek olmaya çağırdı.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu'nda gazetecilerle biraraya gelen Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, sözlerine İsrail hükümetinin Gazze'de uyguladığı vahşeti kınayarak başladı.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, saldırılarda yaşamını yitiren Filistinli sayısının 27 binin üzerinde olduğunu belirtti ve bu kayıpların üçte ikisinin kadınlar ve çocuklar olduğuna vurgu yaptı.

Soykırımın uluslararası anlaşmalarda ifadesini bulan bir insanlık suçu ve savaş suçu olduğunu ifade eden Başkan Nacar, ''Dünya genelinde yapılan protestolara rağmen İsrail yönetiminin sessiz kalınıyor. Amerika'daki üniversitelerde yapılan protestoların Yahudi bağışçıların etkisiyle rektörlerin görevden alınmasına neden olunuyor. Batı medeniyetinin insan hakları ve özgürlükleri konusundaki iddialarının geçerliliğini yitiriyor. Batılı ülkelerin, kendi çıkarları söz konusu olduğunda insan haklarına önem vermediği ortada'' dedi.

'ÜLKEDE SİGORTALI SİGORTASIZLAR SORUNU VAR'

Vatandaşların sigortalılıklarının sayılmamasının yol açtığı hak kayıplarına dikkat çeken Başkan Nacar,''Bu sorunun bir an önce çözülmesi için gerekli çalışmalar yapılmalı, bizler buradan yetkili kurumlara sesleniyoruz. Devletin resmi kurumu olan Sosyal Güvenlik Kurumu'nun verdiği kimlik kartına göre sigortalı olan ancak emeklilik döneminde primlerinin yatırılmadığı gerekçesiyle emeklilik günlerinin sayılmadığı durumların düzeltilmesini gerekmektedir'' dedi.

Emeklilik hakkı kazanmış stajyerlerin hizmetlerinin dikkate alınması gerektiğini belirten Başkan Nacar, ''Bu vatandaşların yaşadığı mağduriyetin giderilmesi önemli bir durumdur. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun, vatandaşların hak kayıplarını ortadan kaldırmak amacıyla daha etkin bir şekilde çalışma yapması gerekmektedir. Bu konuda alınacak tedbirlerin sosyal adaletin sağlanması açısından kritiktir'' dedi.

ÇÖZÜMÜN ADRESİ MİLLET PARTİSİ

Türkiye'de de vatandaşların asgari ücret, emekli maaşları ve diğer ücretlendirme politikalarıyla yüksek enflasyonla mücadele etmek zorunda kaldığını belirten Başkan Nacar, ''Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak için zor durumdalar bu nedenle Millet Partisi'nin çözümün adresi olduğunu ve tüm vatandaşları Millet Partisi adaylarını desteklemeye davet ediyorum'' ifadelerini konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri