Mithat Korkusuz bir koltukta 3 karpuz taşıyor

Konya’nın Karapınar ilçesinde yaşayan Mithat Korkusuz bir koltukta 3 karpuz taşıyor.

Uzun yılladır gazetecilik yapan, sürekli sarı basın kartı sahibi, Karapınar Belediyespor kulübü başkanı ve Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analiz bölümü öğrencisi olan Korkusuz, MYO ‘dan mezun olma sevincini yaşadı.

Kültür merkezinde yapılan mezuniyet töreninde tüm dikkatler yaş itibari ile Korkusuz’un üzerindeydi. Diplomasını almak için sahneye çıkan Korkusuz’u görenler alkış yağmuruna tuttu.
Kep atan Korkusuz, törenden sonra ilçe protokolü tarafından tebrik edildi.
Korkusuz,” Okumak gayet güzeldi. Bilgiye ulaşmak, öğrenmek ve araştırmak harikaydı. Gençleri tanımak, onlara örnek olma adına doya doya iki yıl geçirdim. Okula ilk başladığımda beni çoğu öğrenci hoca zannetti. Bende hiç bozuntuya vermedim. Sonra öğrenci olduğumu anladıklarında kendilerinin de hoşuna gitti. Onlara hem abilik hem de babalık yaptım. Dersime giren öğretim görevlileri de çok iyi bilgi aktardılar. Yaşça büyük olduğum için onlarda şaşırsa da zamanla alıştılar. Karapınar MYO gerçekten insana çok şeyler katıyor. Bilgi, eğitim ve imkan açısından çok ileri seviyede. Öğrencileri hayata donanımlı şekilde hazırlıyorlar. Selçuk üniversitesi mensubu olmaktan mutluyum.

Bunun yanında hem gazetecilik yapmak hem de spor kulübünde başkan olmak aslında insan zor gelse de zamanla alışıyor. Her yaptığım işi severek ve hakkıyla yapmaya çalışıyorum. Önümüzdeki yıl tekrar sınava girip bir bölüm daha okumak niyetindeyim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri