"Mülteci karşıtı" popçu Mustafa Sandal, İran asıllı çıktı!

"Bu ülkede mülteci istemiyorum" diyen popçu Mustafa Sandal'ın aslen İranlı olduğu ortaya çıktı

Mülteci karşıtı söylemleriyle bilinen popçu Mustafa Sandal'ın aslen İranlı olduğu ortaya çıktı.

GAZETECİ KARAGÖZ: "TAHRAN'A GERİ DÖN MOLLA MUSTAFA FALAN MI DİYECEĞİZ? DEMEYECEĞİZ TABİİ Kİ.."

Sandal'ın İran televizyonuna konuştuğu ve "Benim dedem İsfahan doğumlu, İranlı" dediği görüntüleri değerlendiren Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz, "Şimdi Tahran'a geri dön Molla Mustafa falan mı diyeceğiz? Demeyeceğiz tabii ki..." dedi.

DERS VERDİ: "BİZ BÖYLE GÜZEL BİR MİLLETİZ"

Konuşmasının devamında, Türk Milletinin karakterini ve geçmişini anlatarak adeta popçu Sandal'a adeta ders veren Karagöz, "Müslüman Türkler bugüne kadar mazluma kucak açmasıyla nam saldı bugün böyle yarın da böyle olacak. Mustafa'nın dedeleri nasıl İsfahan'dan geldiyse, hepimiz bu topraklara bir yerlerden geldik ve biz böyle güzel bir milletiz" diye konuştu.

İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYLIĞI TEKLİF ETTİ

Öte yandan Mustafa Sandal'a Beşiktaş'tan belediye başkan adaylığı teklif eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuyla ilgili, "Mustafa Sandal Bey'le zaman içerisinde bir dostluğumuz oluştu. Zaman zaman görüşüyoruz. Kendisinden istedim ama henüz bir şey yapmadık. Herhangi bir anlaşma veya resmi bir şey konuşmadık. Bir telefon konuşmasında nabız yoklama amaçlı söyledim. Çok nazik, zarif bir arkadaşımız keşke adım atsa daha çökmedik üzerine. Gerçek bir Beşiktaşlıdır. Çok isterim ama resmi bir teklif götüremedik." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

TÜRKİYE Haberleri