Ömer Korkmaz’dan Montella’ya zor soru!

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Milli Takım aday kadrosuna Konyaspor’un güçlü savunma oyuncusu Adil Demirbağ yerine Fenerbahçe’de hiç oynamayan Samet Akaydın’ın alındığını TRT Spor Canlı Yayınına attığı mesajla sordu

Tümosan Konyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Adil Demirbağ’ın Milli Takım aday kadrosuna çağırılmaması üzerine yeşil beyazlı kulüpten yapılan paylaşımda, Adil Demirbağ’ın istatistiklerine yer verilerek, Milli Takım’ın İtalyan Teknik Direktörü Montella’ya İtalyanca “Ci chiediamo perché?” (Neden, merak ediyoruz?) denilerek Montella’ya mesaj gönderilmişti.

TRT Spor’da Yasin Dallı, Fatih Doğan ve Kutlu Akpınar’ın katılımıyla yayınlanan Gündem Futbol programında Milli Takım aday kadrosunun tartışıldığı sırada programa mesaj gönderen Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, Adil’in Milli Takım aday kadrosuna çağırılmamasını burada da gündeme getirdi.

ÖMER KORKMAZ’DAN MONTELLA’YA ZOR SORULAR!

Ömer Korkmaz, programın yorumcularına, “Adil Demirbağ yerine hiç oynamayan Samet tercihi nedir, bunu nasıl yorumlarsınız? Aynı zamanda Umut Nayir, Milli Takım’da çok iyi görüntü vermişken neden çağırılmadı” cümleleriyle sitemlerini ileterek konuşulmasını istedi.

YORUMCULAR DA ÖMER KORKMAZ’A HAK VERDİ

Milli Takım aday kadrosuna çağrılan 27 ismin değerlendirildiği sırada Ömer Korkmaz’ın gönderdiği mesajın okunmasının ardından yorumcular da Başkan Korkmaz’a hak verdi. Program yorumcuları Fatih Doğan ve Kutlu Akpınar, “Çok haklı, çok doğru. Yani Samet’in neden tercih edildiğini ben anlayamadım. Samet iyi bir oyuncu. Panathinaikos’a gitti oynadı. Ama şu ana kadar Fenerbahçe’de forma şansı bulamadı. Bazı oyuncuların sadece orada bulunması ve o havayı koklaması için orada bulunmasını istiyorsanız, bunları anlatmanız gerekiyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri