Özgökçen'den "transfer tahtası" konusunda çelişkili açıklama

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'in olağanüstü kongredeki transfer tahtası konusundaki açıklamaları birbiriyle çelişkili bulundu.

Konyaspor'da, yapılan olağanüstü kongrede mevcut başkan Fatih Özgökçen yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Özgökçen haftalardır yerel ve ulusal basın organlarında dile getirilen "transfer tahtası" konusunu söylentiden ibaret olarak nitelerken peşinden ise seneler önce yapılmış transferlerin davalarının yeni sonuçlanmasının bu tür problemlerle karşı karşıya getirdiğini söyledi.

ÖNCE "SÖYLENTİ" DEDİ

Fatih Özgökçen, "Bugün sosyal medyayı takip ettiyseniz transfer tahtasında herhangi bir kapanmanın söz konusu olmadığını görmüş olmanız lazım. Zira 5 transfer bugün açıklandı. Kalecimiz, 10 numara, 6 numara ve geçen sene kiralık oynayan kanat oyuncumuzla sözleşmeler imzalanarak herhangi bir problemin olmadığını, bunların söylentiden ibaret olduğunu görmüş olduk" dedi.

DEVAM ETTİ: "ÖNCEKİ DÖNEMLERDE YAPILMIŞ TRANSFERLER BU TÜR PROBLEMLERİ BERABERİNDE GETİRİYOR"

Konuşmasının devamında, "Konyaspor'un mali yapısını düzeltme gayreti içerisindeyiz" diyen Fatih Özgökçen, "Transfer tahtasının kapalı olma durumu daha önceki dönemlerde yapılmış transferlerle alakalı. Seneler önce yapılmış transferlerin yeni davalarının sonuçlanması bu tür problemleri beraberinde getiriyor" sözleriyle daha önceki transferle ilgili yeni sonuçlanan davaların transfer tahtası problemiyle karşı karşıya kaldıklarını da dile getirmiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri