Emekli subay ve avukat oğlu polise saldırdı!

Polis tarafından durdurulan emekli subay ile polis arasında tartışma çıktı. Emekli subay polise çekiç ile saldırırken, oğlu ise silahla ateş etti.

Üsküdar'da sabah saatlerinde meydana gelen olayda, polis tarafından durdurulan bir emekli subay ile polis memurları arasında tartışma çıktı.

İHA'dan alınan habere göre: olay, Söğütlü Çayır Caddesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, emekli subay Y.T.O. aracıyla seyir halindeyken denetim yapan polis tarafından durduruldu. Durumun ardından çıkan tartışma nedeniyle Y.T.O., avukat olan oğlu K.O.'yu arayarak olay yerine çağırdı.

Olay yerine gelen K.O., babasının durdurulması üzerine polisle tartışmaya başladı.

Tartışma, kısa süre içinde kavgaya dönüştü ve emekli subay Y.T.O., bir çekiçle polisin kafasına vurdu. Bu sırada oğlu K.O. da silahla ateş etti.

Bunun üzerine, olayda görevli diğer bir polis memuru, baba ve oğluna ateş açarak şüphelileri etkisiz hale getirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan 1'i polis olmak üzere toplam 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis, soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

3.SAYFA Haberleri