Recep Konuk Konya Şeker’e aday mı olacak? İşte cevabı…

S.S. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi 72. Olağan Genel Kurulu 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek. Peki, eski başkan Recep Konuk aday mı olacak? İşte cevabı…

Konya Pancar Ekiciler Kooperatifinde Mali Genel Kurulun bir süredir seçimli genel kurula dönüştüreceği iddia ediliyordu. Verilen karar ile bu ay içerisinde yapılacak olan mali genel kurula seçim maddesi eklendi. Seçim kararının ardından peş peşe iddialar gelmeye başladı.

27 Temmuz 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimde Recep Konuk’un aday olacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Konuk'un sosyal medya paylaşımları adaylığını açıklayacağı yorumlarını ortaya koydu.

'SELAMÜNALEYKÜM'

Recep Konuk, ‘X’ hesabı üzerinden yaptığı kollarını sıvarken paylaşımında ‘Selamünaleyküm’ ifadesini kullandı. Konuk’un sevdalıları bu paylaşımı ‘Recep Konuk tekrar aday oluyor’ şeklinde yorumladı.

Çiftçiler Recep Konuk’u yeniden başkan görmek için sosyal medya destekleyici yorumlar yağdırdı. Konuk’un aday olması için çiftçiler tarafından talepler artıyor.

'HADİ BAKALIM TOPLANALIM’

Konuk, yapılan yorumlar üzerine sabah saatlerinde bir paylaşım daha yaptı. Bu sefer paylaşımda Konuk, çiftçiler ile birlikte karesini paylaşarak fotoğrafa ‘Hadi Bakalım Toplanalım’ ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri