Remzi Ay ve Şahin tesislerde incelemelerde bulundu

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay ile birlikte Konya’da yapımı devam eden spor tesislerinde denetim ve incelemelerde bulundu.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay ile birlikte Konya’da yapımı devam eden spor tesislerinde denetim ve incelemelerde bulundu. Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası eski sağlığına kavuşan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Müdürü Abdurrahman Şahin’i ziyaret etti.

İkili daha sonra yapımı devam eden spor tesislerini gezerek inceleme yaptı. Denetim ve incelemeler sırasında Cumhuriyet Futbol Sahasında ve Dumlupınar Tenis Kortunda sporcuların antrenmanlarını takip eden Şahin ve Ay antrenman sonunda sporcularla bir araya gelerek sohbet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA'DA SPOR Haberleri