Selçuk Üniversitesinden Çalışma ve İş Kurumuna ziyaret

Selçuk Üniversitesi Finans Teknolojisi Kariyer Topluluğundan Konya Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne ziyaret

Selçuk Üniversitesi Finans Teknolojisi Kariyer Topluluğundan Konya Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne ziyaret

"GELECEĞİMİZİN İNŞASINDA ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENECEK GENÇLERE YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZ SÜRMEKTEDİR"

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İŞKUR Kampüs Protokolü kapsamında öğrencilere yönelik etkinlikler ve üniversite kariyer merkezleri ile iş birliği çalışmalarına devam ediyor.

Bugün, Selçuk Üniversitesi Finans Teknolojisi Kariyer Topluluğu yöneticileri İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyareti kabul eden İl Müdürü Emrah Keleş, yaptığı açıklamada, "Bugünün gerçekleşmesinde ve geleceğimizin inşasında önemli görevler üstlenecek gençlere yönelik çalışmalarımız sürmektedir" dedi.

İŞKUR, üniversiteler tarafından düzenlenen etkinliklere katılım sağlıyor. Danışmanlık hizmetleri çerçevesinde iş kulübü eğitimleri, meslek tanıtım günleri, kariyer günü etkinlikleri ve uygun dönemlerde iş yerlerine teknik ziyaretler planlayarak, bu imkanları hayata geçirmeye çalışıyor.

Gençliğin yararına yönelik çalışmalara önem verdiklerini belirten Keleş, "İl Müdürlüğümüz, liselere ve üniversitelere yönelik eğitimler düzenleyerek reel sektörün beklentilerine uygun iş gücünün gelişmesine katkıda bulunuyor" şeklinde konuştu.

Konya ilinde yoğun bir sanayi yapısının bulunduğunu ifade eden Keleş, "KOBİ'lerin ağırlıkta olduğu firma yapısı, farklı üretim süreçlerinin de merkezidir. Herkesin bir mesleği olursa ve o mesleğini en iyi şekilde yerine getirirse, istihdam imkanı artarken, memleketimizin kalkınmasında daha fazla rol üstlenecektir" dedi.

Öğrenci topluluğu temsilcileri, kariyer planlaması konusunda sağladıkları destekten dolayı İl Müdürü Emrah Keleş’e teşekkür etti. İş Kulübü eğitimlerinden faydalanmak istediklerini belirten temsilciler, önümüzdeki dönem için iş birliği içinde yürütülebilecek çalışmaların planlandığını ifade etti.

Ziyaret, İş Kulübü Eğitim Salonu, Bilgisayar Salonu ve Meslek Bilgi Merkezi'nin tanıtımıyla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri