Şimdi de "Polis Katili Seviciliği"ne soyunan Fondaş Medyadan yine "Yalan" haber!

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil zanlısının çöp poşeti ile sevkinden rahatsız olan Fondaş medya yine bir yalan habere imza attı

Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve çıkan arbedede polis memuru Şeyda Yılmaz'ın çocuk istismarı da dahil 26 suçtan kaydı bulunan katil zanlısının çöp poşeti giydirilerek adliyeye götürülmesine toplumdan destek yağarken, fondaş medya rahatsız oldu.

RAHATSIZ OLAN FONDAŞ MEDYA HAREKETE GEÇTİ

"Bu kez de polis katili" seviciliğine soyunan Fondaş medya, Sözcü'den Saygı Öztürk'e dayandırılan haberde polisler hakkına soruşturma başlatıldığı yalanını ortaya attı.

Haberde polislerin cinnet geçirme yaftası vurularak üstü kapalı kanunsuzluk iması yapıldı.

BAKAN YERLİKAYA YALANLADI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır" dedi.

Bakan Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi X hesabından yaptığı paylaşımda, "Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır. Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir soruşturma açılmamıştır. Bu yalan haberleri yayanlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.

DMM: "İTİBAR ETMEYİNİZ!"

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi de iddianın yalan olduğunu açıkladı. Açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan "Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti'ye, siyah çöp poşeti giydirilmesine soruşturma açıldı" iddiası doğru değildir. İçişleri Bakanlığı veya Adalet Bakanlığı tarafından katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin adliyeye sevki sürecine ilişkin, görevli kolluk personeline yönelik herhangi bir soruşturma açılmamıştır. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz." denildi.

NEREDEYSE YALANSIZ GÜNLERİ YOK!

Her hafta algı amaçlı bir çok yalan haberi yalanlanann Fondaş medyanın bir haberi daha imza attı.

  • M. Mustafa Özdemir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

3.SAYFA Haberleri