Sizce Konya’nın en güzel ilçesi neresi?

Konyalılara Konya’nın en güzel ilçesini ve gezilecek yerlerini sorduk. Konyalıların gözüyle Konya’nın en güzel ilçesi ve Konya’nın gezilecek, görülecek yerleri neresi?

Konya 31 ilçesiyle Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri. Büyük bir yüzölçümüne sahip ve ilçelerinin birbirinden farklı coğrafyası var. Konya, bir tarafı dağlıkken diğer tarafı da ova olan nadide şehirlerden biri. Pusula Haber TV olarak Konyalılara Konya’nın en güzel ilçesini sorduk

İşte cevaplar:

-Konya’nın en güzel ilçesi ben yaşadığım için Selçuklu. Hem belediyenin çalışmalarından memnunum hem imkanlarından memnunum. Selçuklu’dan menunum. İstediğim her şeye ulaşabiliyorum. Sosyokültürel yapısını da beğeniyorum.

-Konya’nın her tarafı güzel. Depremzedeyim ben. Özellikle Konya Büyülşehir Belediyesi’ni takdir ediyorum. Türkiye’nin her yerine gittim. Konya kadar mütevazi insanlar görmedim. Allah hepsinden razı olsun. Meram daha çok hoşuma gidiyor.

-Meram, gezilecek daha çok yerler var. Estetik açıdan daha güzel bir ilçe ama Beyşehir’i de tavsiye ederim. Beyşehir’in gölü çok güzel. Gölü çok güzel denizi andırıyor. Karaburun plajı var yüzülebiliyor. Tekne turu falan yapabiliyorsunuz.

-Konya’nın her tarafı güzel. Ama herkes kendi köyünü bilir güzel diye. Çumra tarafı, Alibeyhüyüğü olabilir.

-Sarayönü, çok güzel doğası var. Halkı güzel. İnsanları güzel. Konyamızın Bozkır’ı var. Bozkır da güzel bir yerdir. Hadim, Bozkır tarafı. Şelale var orada.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (33)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYA Haberleri