Son dakika: Suriye'de çatışma! Kilis'e roket mermisi düştü!

Suriye tarafından gelen iki havan topu Kilis sınırına düştü.

Güvenlik kaynakları sınırın Suriye tarafında bir çatışmadan seken iki roket mermisinin mayınlı araziye düştüğünü ve yangın çıktığını belirtti.

Güvenlik kaynakları sınırın Suriye tarafında bir çatışmadan seken bir roket mayınlı araziye düştüğünü ve yangın çıktığını belirtti. Aynı kaynaklar "Birliklerimizin herhangi bir dahili yoktur. Karşılık da verildiği doğru değildir" ifadesini kullandı.

"KİLİS'E YÖNELİK HERHANGİ BİR SALDIRI GERÇEKLEŞMEMİŞTİR"

Kilis Valiliği, bugün bölgede çıkan çatışmalara ilişkin görüntülerin sınırın Suriye tarafına ait olduğunu belirterek, "Olayda Kilis'e yönelik herhangi bir saldırı gerçekleşmemiştir" açıklamasını yaptı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bugün saat 17.53 sıralarında Kilis merkez Akıncı köyü karşısında bulunan Suriye sınırları içerisindeki bölgede 2 SMO grubu arasında çıkan çatışmada 1 RPG-7 roketi mayınlı alana isabet etmiş ve o bölgedeki bitki örtüsünde yangına neden olmuştur. Sosyal medyada dolaşımda bulunan söz konusu görüntüler sınırın Suriye tarafına aittir. Olayda Kilis'e yönelik herhangi bir saldırı gerçekleşmemiştir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

TÜRKİYE Haberleri