'Sorunların takipçisi olacağız'

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve beraberindeki heyet Zafer Sanayi ve Kamyon Garajındaki esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, beraberinde il yönetim kurulu üyeleriyle Zafer Sanayi ve Kamyon Garajındaki esnafları ziyaret etti. Ziyaretleri değerlendiren Yaman CHP iktidarında esnaflarımızın yaşadığı tüm sorunların çözüleceğini belirterek, “Zafer Sanayi ve Kamyon Garajındaki esnaflarımızı İl Yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ederek, sorunlarını dinledik. Gördüğümüz tablo hiçte iç açıcı bir tablo değildir. Akaryakıt fiyatlarının yüksekliği ve diğer giderlerinde artması sonucunda esnaflarımızın işleri gittikçe azalmıştır. Yaşanılan ekonomik kriz ve yüksek enflasyon karşısında vatandaşlarımızın da alım gücünün giderek zayıflaması esnafımızı olumsuz etkilemektedir. Esnafımızın yaşadığı tüm sorunları esnaf dostu olan partimiz CHP’nin iktidarında çözeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri