TFFHGD Konya sezonu açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi (TFFHGD) Kgerçekleştirdiği organizasyonla hakem ve gözlemcilerinin 2024-2025 futbol sezonunu açtı.

MEDAŞ Konya Stadyumu’nda yapılan sezon açılış programına; Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Ay, Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Aydın, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Konya Şube Başkanı Rıdvan Top, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şubesi Başkanvekili Fikret Tansal, gözlemciler ve hakemler katıldı.

‘FUTBOLUN ÖZÜNE KATKIDA BULUNUYORUZ’

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Konya Şube Başkanı Rıdvan Top, Tüm hakemlere, gözlemcilere ve spor camiasına sakatlıkların yaşanmadığı, sağlıklı, başarılı ve fair-play ruhuyla dolu bir sezon diledi. Top konuşmasını şöyle sürdürdü, “Değerli Hakemlerimiz, Gözlemcilerimiz ve Kıymetli Misafirler, 2024-2025 futbol sezonunun açılışında sizlerle bir arada olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Futbol, sadece bir oyun olmanın ötesinde, insanları birleştiren, tutku dolu anlar yaşatan ve büyük sorumluluklar gerektiren bir spor dalıdır. Bizler, sahada adaleti sağlayan hakemler ve gözlemciler olarak, futbolun bu özüne katkıda bulunuyoruz. Geride bıraktığımız sezonlarda olduğu gibi, bu sezonda da en büyük amacımız adil, tarafsız ve dürüst bir yönetim sergilemektir. Futbol sahalarında aldığımız her kararın, bu güzel oyunun ruhunu yaşatmak için olduğunu unutmadan, görevlerimizi en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç şüphem yok. Tüm hakemlerimize, gözlemcilerimize ve spor camiamıza sakatlıkların yaşanmadığı, sağlıklı, başarılı ve fair-play ruhuyla dolu bir sezon diliyorum. Her maçta, futbolun güzelliğini yaşatmak ve adaletin sesi olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza yürekten inanıyorum. Yeni sezonda herkese başarılar diler, hepinize saygılarımı sunarım.”

‘HAKEM VE GÖZLEMCİLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ’

Konya Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Aydın da programda gerçekleştirdiği konuşmada İl Hakem Kurulu olarak Konyalı hakemlerin ve gözlemcilerin her daim yanında olduklarını ve eğitim seminerleri ile kendilerine katkı sunmaya devam edeceklerini ifada etti.

AY, HAKEM VE GÖZLEMCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, amatör futbol ailesinin tüm paydaşları adına, hakem ve gözlemcilere yeni sezonunda başarılar diledi. Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, de yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek hakemlere başarılar diledi. Protokol konuşmaları sonunda il hakemliğine terfi eden futbol hakemlerine kokartları takıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA'DA SPOR Haberleri