'Ucuz Rakı' vaadi de kesmedi! Can Ataklı küplere bindi: "Herkes Cumaya gidiyor"

Milli ve Manevi değerlere, yandaş gazeteci Can Ataklı'nın namazdan ve aleni içki içilmesinden imtina edilmesnden duyduğu son videosu sosyal medyda gündem oldu.

Milli ve Manevi değerlere, Milli Savunma Sanayine olan düşmanlığıyla, her fırsatta ülke ve millet aleyhine söylemleriyle tanınan CHP'ye yakınlığıyla bilinen Can Ataklı'nın son videosu sosyal medyda gündem oldu.

Youtube kanalındaki videosunda halkın Cuma Namazına gitmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Ataklı, "Türkiye inanılmaz derecede muhafakazarlaştı... Değerler gitti, herkes Cuma'ya (Cuma Namazına) gidiyor" ifadelerini kullandı.

"İÇKİ NİYE GÖZÜKMESİN LAN"

İçki içenlerin fotoğraf çekilirken bardağı sakladığını ifade eden Ataklı, "İçki gözükmesin, niye gözükmesin lan, o zaman içme. Niye rencide etmek olsun, anlamadım ki ben!" dedi.

Ataklı'nın sosyal medyada hem gündem vealay konusu olan videosuyla ilgili, "Özgür Özel'in 'Rakının litresi 140 TL olacak' vaadi de çare olmamış. Anlaşılan Can yine Atak geçirmiş" yorumları yapıldı.

  • M. Mustafa Özdemir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri