Umutevim’den 'Bir engel de sen kaldır' kampanyasına destek

Gönül Gözü Derneği tarafından kurulduğu günden bu yana sürdürülen Bir Engel ’de Sen Kaldır kampanyasına Akşehir’in ödüllü kurumu Umut Evim Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 2 adet akülü engelli aracı teslim edildi

Gönül Gözü Derneği tarafından kurulduğu günden bu yana sürdürülen Bir Engel ’de Sen Kaldır kampanyasına Akşehir’in ödüllü kurumu Umut Evim Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 2 adet akülü engelli aracı bağışlandı.

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan, Akşehir Devlet Hatanesi Başhekimi Uzm. Dr. Bülent Erdem ve Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin’in hazır bulunduğu programda konuşan Umut Evim Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Camcı, “Kurum olarak her daim engelli ve dezavantajlı grupların yanında olmaya devam ediyoruz. Bugünde Konya ve ilçelerinde engellilere yönelik yapmış olduğu örnek çalışmalarla tanınan Gönül Gözü Derneği’nin “Bir Engel de Sen Kaldır” kampanyasına 2 Akülü araç ile katkıda bulunduk” dedi.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ise yapmış olduğu konuşmada “Bu örnek davranış nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Camcı nezdinde tüm Umut Evim ailesine teşekkür ediyorum. Umut Evim, gerek yaşlı bakım evleri gerekse Rehabilitasyon Merkezleri nezdinde yapmış olduğu başarılı çalışmalarla bölgenin parlayan yıldızı olduğu gibi adıyla müsemma olarak bölgedeki dezavantajlı grupların da umudu olmuştur” sözlerine yer verdi.

Program, Akşehir Ticaret Odası Başkanı Ender Kalkan ve Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem’in de hepimiz bir engelli adayıyız ve bu nedenle engelsiz yarınlar için her zaman bu güzide çalışmaların destekçi olduklarını ifade ettiği konuşmalardan sonra günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri