Vali Akın 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’in çalışmalarını değerlendirdi

Konya Valisi İbrahim Akın, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Başkanı Levent Yazıcı ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu

Vali İbrahim Akın, 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’in çalışmalarını yerinde değerlendirdi.

Vali Akın, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Başkanı Levent Yazıcı ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden merkezin işleyişi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çağrı merkezinde görevli jandarma, emniyet, sağlık, itfaiye, orman ve AFAD acil kurumlarının çağrı yönlendirici personeli ve çağrı karşılayıcı personeli ile bir süre sohbet eden Vali Akın, 112 Acil Çağrı Merkezi'nin hızlı müdahale kapasitesinin artırılmasına yönelik yapılan teknolojik yenilikler ve personel eğitimleri hakkında da bilgi aldı.

Vali Akın, vatandaşlarımıza çağrı merkezlerini doğru ve bilinçli kullanma çağrısında bulunarak, gereksiz yere meşgul edilmemesinin önemini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri