Vali Akın’dan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Konya Valisi olarak göreve başlayan İbrahim Akın ilk ziyaretini Şehit aileleri ve gazilere yaptı.

Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Şehit Aileleri Derneği’ni ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesini ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi’nde şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Vali Akın ,Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege ile bir süre sohbet etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Süleyman Ege ve dernek üyeleri, Vali Akın’a çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.

Şehit aileleri ve gazilerimiz ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Akın, Dernek yönetimiyle şehit aileleri ve gazilere sunulan hizmetleri değerlendirdi ve Devletin tüm kurumlarının, çalışanlarının gazi ve şehit yakınlarının 24 saat emrinde olduğunu ifade etti.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri