Yarmalılardan Hafızlık birincisine ziyaret

Yarmalılar Kalkınma ve Dayanışma Derneği yönetimi, kız öğrenciler arası hafızlık yarışmasında Konya birincisi Sümeyye Doğru’yu ziyaret etti.

Yarmalılar Kalkınma ve Dayanışma Derneği yönetimi, kız öğrenciler arası hafızlık yarışmasında önce Konya birincisi daha sonra İç Anadolu Bölge birincisi olan ve Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazanan Türk Anadolu Vakfı Hafız Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sümeyye Doğru’yu dernek yönetim kurulu olarak okulunda ziyaret etti. Yarmalı bir ailen ini çocuğu olan Sümeyye Doğru’ya altınla ödüllendiren Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztaylan ve beraberindekiler Okul Müdürü Mahmut Duman’a ve öğretmenlere teşekkür etti.

MÜFTÜ ÖDÜLLENDİRDİ

Öte yandan Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu hafızlık yarışmasında İç Anadolu Bölge birincisi olan Sümeyye Doğru'yu makamında kabul ederek ödüllendirdi. Öğrencimizin yetişmesine vesile olan hocalara ve oku yönetimine teşekkür eden İmamoğlu, Sümeyye Doğru’ya 22 Ekim 2024 tarihinde Kırıkkale ilinde yapılacak Türkiye finalinde başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri