Yazıcı: Gelenek yine bozulmadı

2021 YKS Yerleştirme Sonuçları açıklandı. Kent Özel Öğretim Kursu’nun sadece Konya’nın değil Türkiye’nin de en iyi özel öğretim kurumu olduğunu bir kez daha ispatladığını belirten İsmail Yazıcı, “Klasik bir söylemimiz oldu ama gelenek yine bozulmadı”dedi

2021 YKS Yerleştirme Sonuçları açıklandı. Kent Özel Öğretim Kursu’nun sadece Konya’nın değil Türkiye’nin de en iyi özel öğretim kurumu olduğunu bir kez daha ispatladığını belirten İsmail Yazıcı, “Klasik bir söylemimiz oldu ama gelenek yine bozulmadı” dedi.

Eğitim-öğretim döneminde seyreltilmiş sınıflar ve sınırlı kontenjan ile çalışmalarına rağmen hem puan hem de yerleştirme kriterlerinde göz kamaştıran sonuçlar elde ettiklerini aktaran Kent Özel Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yazıcı, “2020-2021 eğitim öğretim yılında 16 kişilik bir sınıfımızdan 8 kişi Hacettepe Tıp Fakültesi’ne, 5 kişi Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği’ne, 4 kişi de Bilkent tam burslu Bilgisayar Mühendisliği’ne yerleşti. Bir başka 12 kişilik sınıfımızda ise 10 öğrencimiz Tıp Fakültesine yerleşirken 2 öğrencimiz Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mühendislik Fakültesi’ne yerleşti” diye konuştu.

BAŞARININ SIRRI EĞİTİM MODELİNDE

Kent Özel Öğretim Kursu'nun, özel metotlarla ve tecrübesiyle yerinde ve zamanında doğru çözümler ürettiğine dikkat çeken Yazıcı, “Öğrencilerimizin zamanını efektif kullanarak müfredatı eksiksiz tamamlıyoruz. Yoğunlaştırılmış yaz programlar, seyreltilmiş sınıf mevduatları, etkin öğretmen kadrosu, özverili rehberlik ve takip sistemi, hedefli ve mütevazi öğrenci yapısı ile Türkiye derecelerine ve kitlesel başarılara imza atıyoruz. Sınav hazırlık sürecinde ders, deneme ve rehberlik etkinliklerine eksiksiz katılımları ile emeklerini esirgemeyen öğrencilerimize, her koşulda özverili çalışmaları ile süreci titizlikle yöneten öğretmen kadromuza, desteklerini her zaman hissettiren veli topluluğumuza bize bu gururu yaşattıkları için minnet borçluyuz ve çok teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi. (Yiğit Berkay Çopur)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri