Yılmaz ve Vural ailelerinin mutlu günü

Ali-Ayşegül Yılmaz çiftinin oğulları Mali Müşavir Mehmet Ali ile emekli eğitimci Yusuf-Güllü Vural çiftinin kızları düzenlenen bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Yılmaz ve Vural aileleri çocuklarının hayatlarını birleştirmesi ile akraba oldu. Gelin ve damadı bu mutlu günlerinde akraba ve aile dostları yalnız bırakmadı.

Konya’nın tanınmış bürokratlarından Ali – Ayşegül Yılmaz çiftinin oğulları Mali Müşavir Mehmet Ali ile emekli eğitimci Yusuf-Güllü Vural çiftinin kızları düzenlenen bir törenle hayatlarını birleştirdi. Geçtiğimiz hafta Yıldız Köşkü'nde gerçekleştirilen düğün törenine katılan davetlilere geleneksel Konya düğün yemeği ikram edildi. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı düğün töreninde gelin ve damadın aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerini kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Bizlerde Pusula ailesi olarak çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri