Yönetim değişecek:1922 Konyaspor'dan delegelere çağrı

Yarınki genel kurulda yönetim değişikliğine hazırlanan 1922 Konyaspor'dan delegelere olağanüstü kongreye katılım çağrısı geldi

TFF 3. Lig'de mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor’da, olağanüstü kongre yarın yapılacak. Saat 17.00’de Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantısı Salonu’nda yapılacak genel kurulda, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 2 Temmuz 2024 Salı günü aynı yer ve saatte yapılacak.

YÖNETİM DEĞİŞİYOR

Kongrede yönetim değişikliği olacak. Osman Baharoğlu’nun bırakma kararı almasının ardından tek liste ile gidilecek kongrede tek aday olan 2. Başkan Muhammed Mustafa Kariman’ın başkan seçilmesi bekleniyor.

DELEGELERE ÇAĞRI

1922 Konyaspor yönetimi, genel kurulun 2. toplantıya ertelenmemesi adına delegelere katılım çağrısı bulundu. Yapılan açıklamda, "25 Haziran Salı günü saat 17:00’de Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantısı Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısının ertelenmemesi ve takımımızın yeni sezona daha güçlü girmesi adına tüm delegelerimizin genel kurula katılması önemle rica olunur" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri