Yunak Belediye Başkanı halkla iç içe

Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay halkla iç içe.

Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay halkla iç içe.

YAŞLILARIN DUASINI İSTEDİ

Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay, her zaman halkla iç içe olan yönetim anlayışını bu hafta sonu da mahalle ziyaretleriyle sürdürdü. Başkan Günaltay’ın ilk durağı Hursunlu Mahallesi oldu. Burada mahalle sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Günaltay , vatandaşların istek, şikâyet ve taleplerini dinleyerek yapılması gerekenler konusunda titizlikle notlar alarak sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını belirtti. Açık alanda oturan yaşlılarla sohbet eden Günaltay, onların dualarını istedi ve her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Ziyaretlerini sürdürmek üzere Hursunlu’dan ayrılan Başkan Günaltay, Harunlar Mahallesi’nde Muhtar Abdülkadir Hak ile birlikte mahalledeki kahvehaneleri ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşan Günaltay, bölge halkının beklentilerini dinleyerek, belediyenin imkanları doğrultusunda ve ekonomik şartlar dâhilinde her türlü desteği sağlayacaklarının sözünü verdi. Başkanın bu sözü, mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

BÖLGEDE EKİM YAPAN ÇİFTÇİLERE OMUZ VERDİ

Başkan Günaltay’ın bir sonraki durağı ise tarımla ön plana çıkan Eğrikuyu Mahallesi oldu. Burada çiftçilikle uğraşan vatandaşları ziyaret eden Günaltay , onların üretim süreçlerine yakından tanıklık etti. Ekim ayı olması dolayısıyla tarlada buğday ekimi yapan bir vatandaşa yardım eden Başkan Günaltay traktörün römorkunda buğday çuvallama işine destek verdi. Samimiyeti ve çiftçilere yönelik gösterdiği bu ilgi, bölge halkı tarafından büyük takdir topladı. Bu anlamlı yardımı ve içten dilekleriyle çiftçilerin gönlünü kazanan Günaltay, bereketli ve kolay bir ekim dönemi diledi. Çiftçiler, Başkan’ın samimiyetinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Günaltay, hafta sonunun son durağında Yavaşlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen Acar ve Öztaş ailelerinin düğünlerine katıldı. Düğün evlerinde büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Günaltay, her iki ailenin de mutluluğunu paylaşarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan, düğün anısına hatıra fotoğrafları çektirirken, bölge halkıyla olan sıcak ilişkileri ise gözlerden kaçmadı.

GÖNÜLLERİ İNŞA ETTİ

Başkan Günaltay’ın her bir mahallede gösterdiği samimi yaklaşım ve halkın taleplerine verdiği önem, Yunak’ın geleceğini inşa ederken halkla el ele yürüme kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Subhan Günaltay’ın her mahallede vatandaşlara gösterdiği ilgi ve samimiyet, sadece bir yönetici olarak değil, aynı zamanda halkın içinden bir insan olarak gönüllere dokundu. Günaltay’ın bu halkla buluşmaları, yalnızca bir belediye başkanının değil, aynı zamanda bir dostun ve kardeşin halkına nasıl sahip çıktığını kayıt altına alarak en güzel şekilde yansıttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri