Yusuf Erdoğan Konyaspor'da siftah yaptı

Yusuf Erdoğan Konyaspor formasıyla ilk golünü kaydetti

Konyaspor, Trendyol Süper Ligi'n 8. haftasında sahasında Eyüpspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederken, taraftarı önünde ilk galibiyetini aldı. Mücadele yeşil-beyazlıların ilk golü 58. dakikada oyuna giren Yusuf Erdoğan’dan geldi. 71. dakikada Umut Nayir'in pasında ceza alanı içerisinde topla buluşan Yusuf Erdoğan'ın sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Bu deneyimli oyunun Konyaspor formasıyla ilk golü oldu.

GALİBİYETLERE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Maç sonu açıklamalarda bulunan Yusuf Erdoğan, “İyi futbol oynayan bir Konyaspor var. Deplasmanda galibiyetler alıyor iç sahada iyi oynamamıza rağmen çerçevenin içine topu sokamıyorduk. Bugün iki tane gol atıp geriden gelerek maçı kazanmak takım olma adına çok öneli bizim için. Oynayan oynamayan giren çıkan bütün arkadaşlarımı tebrik diyorum. Maçın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar bizi çok iyi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. İç saha şanssızlığımızı kırdık ve önemli bir galibiyet aldık. Milli arada güzel bir şekilde dinlenip galibiyet serilerine Milli aradan sonra da devam etmek istiyoruz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri