Yusuf Kavaklı hoca 78 yaşında vefat etti

Babacan sohbetleriyle gönüllere taht kuran Yusuf Kavaklı Hoca 78 yaşında vefat etti.

Son olarak Beyaz tv'de program yapan Yusuf Kavaklı hoca 78 yaşında vefat etti. Yusuf kavaklı bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Yusuf Kavaklı'nın vefat haberini oğlu duyurdu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cuma günleri Beyaz TV'de Yusuf Kavaklı ile prpgram yapan Nur Viral, vefat haberini duyururken gözyaşlarını tutamadı. Nur Viral, Yusuf Kavaklı hoca için dua istedi.

YUSUF KAVAKLI KİMDİR?

Yusuf Kavaklı, 1946 senesinde Sivas'da dünyaya geldi. İlkokulu doğduğu köyde okuyan Kavaklı, 1970 senesinde İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden, 1974 senesinde de İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nden mezun oldu. Cami’de İmam-Hatip olarak başladı. 1982 senesinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nca Belçika'ya din eğitmeni olarak gönderildi. 1987 senesinde Türkiye'ye geri dönen Kavaklı, bir süre Silivri Merkez Vaizi olarak çalıştıktan sonra Küçükçekmece'ye kurucu müftü olarak tayin edildi ve bu görevini 14 sene sürdürdü. 2004 senesinde İstanbul İl Müftü Yardımcılığına getirildi, 2011 senesinde emekli oldu. Muhtelif televizyon programlarına katılıp dini soruları cevaplandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri