Zor maç olacak!

Anadolu Kartalı TÜMOSAN Konyaspor’un yeni transferleri Melih İbrahimoğlu, Blaz Kramer ve Alessando Ndao, imza gününde Beşiktaş, maçı öncesi düşüncelerini dile getirdi. Oyuncular, Beşiktaş maçına odaklandıklarına işaret etti


Konyaspor’un gurbetten transfer ettiği Melih İbrahimoğlu, kaliteli bir takım olduklarına işaret etti. İbrahimoğlu, “Abi inşallah Konyaspor, daha iyi yerlerde olacak. İnşallah güzel puanlar alacağız ve iyi yerlerde olacağız. Konya büyük bir şehir. Konya benim hoşuma gidiyordu. Tatillerde Konya’ya geliyordum. Konyaspor beni isteyince gözüm kapalı geldim. Beşiktaş maçı da bizler için zor olacak. Buradan ğuan almak istiyoruz. Kaliteli bir kadroya sahibiyiz. Doğduğum yerde Türk arkadaşlarım vardı. O yüzden Türkiye’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Konya’yı seviyorum” dedi.

TÜRKİYE’DE GEÇİŞ OYUNU VAR
Konyasporlu çocukları görmekten dolayı büyük onur duyduğunu anlatan Blaz Kramer ise, “Onları mutlu edebildiysem ne mutlu bana. Gerçekten bu buluşma için çok mutluyum. Burada adaptasyon sürecim zorlu geçmedi. .Çünkü çok sıcak bir şekilde beni karşıladılar. Şuan 4 maçta oynadım. Oynadıkça daha faydalı olacağımı düşünüyorum. Beşiktaş maçında asist veya gol attığımda elbette skora katkı verebilirim ama, önemli olan takımın kazanması. Pozitif bir şekilde puan ya da puanlar alabilmek aslında daha önemli. Türkiye Ligi’nde biraz daha geçiş oyunu oynanıyor. Bende geçiş oyunu oynayan bir futbolcuyum” diye konuştu.

NDAO: HASRET GİDERDİK
Konyaspor’un diğer yıldız oyuncusu Ndao ise, taraftarlarda buluşmaktan dolayı son derece memnun olduklarını dile getirdi. Konyaspor’un önemli bir değer olduğunu anlatan Ndao, imza gününde taraftarlarla hasret giderdiklerine dikkat çekti. Ligde iyi yerlere gelmek istediklerine değinen Ndao, bunun için elinden gelenin en iyisini yapacağını kaydetti.

İsimler: Melih İbrahimoğlu, Blaz Kramer, Alessando Ndao
Samet Aktaş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri