Seydişehir'de şiddetle mücadele eğitimi verildi

Seydişehir'de şiddetle mücadele eğitimi verildi
Seydişehir'de aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi verildi

Seydişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında eğitim verildi ve 2025 yılı için ortak projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

AA'nın haberine göre; Seydişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine yönelik, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında eğitim verildi.

aa-20250411-37597583-37597582-seydisehirde-aile-ici-ve-kadina-yonelik-siddetle-mucadele-egitimi-verildi.jpg

Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimde, kadına yönelik şiddetin toplumsal etkileri ve mücadele yöntemleri hakkında bilgi verildi.

Program sonunda, Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Seydişehir Kent Konseyi'nin 2025 yılı içinde kadına şiddet noktasında ortak çalışmalar yürütülmesi ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Seydişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Konseyi üyeleri, Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Muhammed Kiremitçi ile eğitmenler Ayşegül Güray ve Aslıhan Demir'e katkılarından ve vermiş oldukları bilgiden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.