İddialı geliyor! Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin ismi ne olacak?

İddialı geliyor! Yavuz Ağıralioğlu'nun partisinin ismi ne olacak?
 Editör
Yavuz Ağıralioğlu, 28 Ekim'de Ankara'da gerçekleştirilecek tanıtım toplantısı ile partisini kamuoyuna açıklayacak. Ağıralioğlu'nun partisinin ismi ne olacak?

Yavuz Ağıralioğlu, 28 Ekim tarihinde Ankara'da bir parti tanıtım toplantısı düzenleyecek. Bu toplantıda, Ağıralioğlu'nun yeni kurduğu partinin ismi, ideolojisi ve politikaları hakkında detaylar kamuoyuna sunulacak.

pusula-manset.jpg

pusula-manset.jpg

İL KORDİNASYON OFİSİ ENNTEPE'DE

Bir dönem TBMM'deki konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kuruyor. Yeni partinin tanıtımı 28 Ekim'de Ankara'da düzenlenecek. Ağıralioğlu'nun Konya'da kimlerle çalışacağı merak konusu olurken, yeni hareketin Konya İl Koordinatörü Seyit Ali Uçar parti çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Konya’dan Ankara’ya çıkarma yapacaklarını belirten Uçar, “Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu 28 Ekim’de Ankara’da düzenlenecek parti tanıtım toplantısında kamuoyuna parti ismini ve ideolojisini ilan edecek. Konya il başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri henüz net olarak belli değil. İl başkanlığı için birkaç aday mevcut, bu isimler istişare ediliyor. İl koordinatörlük ofisimizden 28 Ekim'de gerçekleşecek olan parti tanıtım toplantısı için çalışmalarımızı hızla yürütüyoruz” dedi.

PARTİ KURULDUKTAN SONRA KONYA EKİBİ BELLİ OLACAK

Konya il başkanı ve il yönetimi parti kurulduktan sonra genel merkez tarafından açıklanacak.

PARTİ İSMİ SIR GİBİ GİZLENİYOR

Seyit Ali Uçar, partinin isminin ilerleyen günlerde açıklanacağını söyledi.

PARTİ İDEOLOJOSİ NASIL OLACAK?

Parti hakkında açıklamalarda bulunan Konya İl Koordinatörü Seyit Ali Uçar, “Partimiz ve Genel Başkanımız liyakate büyük önem verecek. Liyakatli kadrolarla, işin ehli kişilerle çalışarak bu oluşumu destekleyeceğiz. Şu an için partimizin sembolü belirlenmiş değil; biz, herhangi bir partiden ayrılan bir teşkilat değiliz. İdeolojik bir görüşümüz olmayacak, herkesi kucaklayacak bir parti olmayı hedefliyoruz. Partimizi kurduktan sonra, Allah’ın sorduğu hesabı biz sormayacağız. Kadrolarımıza önem vereceğiz. Devlet yoksa hiçbir ideolojinin anlamı yoktur. Davalarımızın isimlerini tabelalara yazmak yerine, neye inanıyorsak içimizde yaşayıp herkesin ortak paydası olmalıyız. Birbirimizi kucaklayarak, kutuplaşmadan tek vatan içinde yaşamanın yolunu bulmalıyız” şeklinde konuştu.

OY ALACAKLARI TABANI AÇIKLADI

Başta AK Parti seçmeni olmak üzere tüm seçmenlerin oylarına talip olacaklarını ifade eden Başkan Uçar, “Partimize geniş bir katılım bekliyoruz, ancak belirtmek gerekirse bu katılımın öncelikli kaynağı AK Parti seçmenleri olacaktır. Parti ile halk arasında bir soğuma ve kopukluk yaşanıyor. Tek başına iktidar olan AK Parti, seçimlerde ikinci sıraya doğru geriledi. Bu nedenle, halkımızla iktidar arasında bir mesafe oluştu. Bu durum, oy almayı hedeflediğimiz adreslerden birinin AK Parti seçmeni olacağını gösteriyor” dedi.

Gençliğe hitabe'den 'Bir gün istiklal ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir.' sözlerine vurgu yapan Uçar : "Bugün yavuz başkan ve ekibi istiklal ve cumhuriyeti muhafaza ve ileri götürmek için vazfiye atılmaktan geri durmuyor. Halkımız bunu destekleyecektir" dedi.

KONYA HALKI ALİ AĞIRALİOĞLU'NUN KURDUĞU PARTİYİ KUCAKLAR”

Konya Anadolu'nun köklü şehirlerinden bir tanesi. Konyalı vatandaşlarımız, partimizi kucaklayacaktır; ancak kazanamama korkusu bazı insanları endişelendirebilir. Bu korkuyu, liyakatli kadrolarımızla aşacağız. Halk, alternatif bir lider arayışında ve bu fırsat artık geldi; Yavuz Ağıralioğlu partisini kurdu. Muhsin Yazıcıoğlu şehit olduktan sonra kıymeti anlaşılır oldu. Arkadaşlarından olan Yavuz başkan hayatta, bu sefer güzel bir insanın hayattayken kıymetini bilelim ve destekleyelim” diye konuştu.

BOŞ TENCERE İKTİDAR KAYBETTİRİR”

Boş tencerenin iktidarı kaybettireceğini ifade eden Uçar, “Geçmişte liderler partiyi kurar ve halktan talep ederdi. Ancak artık insanlar talep ediyor ve alternatif bir lider arayışındalar. 'Birisi çıksa da onun arkasında duralım,' diyen bir seçmen kitlesi mevcut. Türkiye'de beklediğimiz alternatif, 28 Ekim'de açıklanacak. İlk seçimlerde, hedeflediğimiz oy oranıyla tüm vatandaşlarımızın gönlünü ve oyunu kazanmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu. -Muhammet Yavaş-

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.