Süper Lig kulüplerinin gözü TFF'de

Süper Lig kulüplerinin gözü TFF'de
 Muhabir
Yabancı sayısının 14'e çıkarılacağı iddiası sonrası Süper Lig kulüplerinin gözü TFF'ye çevrildi.

Konyaspor’da yabancı sayısıyla ilgili gözler TFF’ye çevrildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun kulüplerin talebi doğrultusunda yabancı sayısını 14'e çıkaracağı iddiaları sonrası yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da gözler diğer Süper Lig ekipleri gibi Türkiye Futbol Federasyonuna çevrildi.

13 YABANCI VAR

Konyaspor’un kadrosunda yer alan yabancı oyuncular şöyle: Guilherme Sitya (Brezilya), Pedrinho (Brezilya), Filip Damjanovic (Sırbistan), Marko Jevtovic (Sırbistan), Alassane Ndao (Senegal), Bouly Junior Sambou (Senegal), Sokol Cikalleshi (Arnavutluk), Josip Calusic (Hırvatistan), Niko Rak (Hırvatistan), Louka Prip (Danimarka), Marlos Moreno (Kolombiya), Emmanuel Boateng (Gana), Janup Slowik (Polonya).

MORENO KAMPA GÖTÜRÜLMEDİ

Kadrosunda 13 yabancısı olan Marlos Moreno'yu kampa götürmeyen Konyaspor ve dğer kulüpler için TFF tarafından yabancı sayısı 14’e çıkarıldığı takdirde transfer hakkı daha doğacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.