Tabancayla vuruldu, bordür taşına bağlanarak köprüden atıldı!

Tabancayla vuruldu, bordür taşına bağlanarak köprüden atıldı!
Kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan kadının, tabancayla öldürüldükten sonra bordür taşına bağlanarak köprüden atıldığı ortaya çıktı.

47 yaşındaki kadının borç-alacak anlaşmazlığı nedeniyle tabancayla vurulduktan sonra bordür taşına bağlanarak köprüden atıldığı ortaya çıktı

İHA'nın haberine göre: Kırıkkale'de 19 gün boyunca kayıp olan ve cesedi bir barajda bulunan 47 yaşındaki kadının, aile içindeki borç-alacak anlaşmazlığı nedeniyle tabancayla vurulduktan sonra bordür taşına bağlanarak köprüden atıldığı anlaşıldı. Cinayetle bağlantılı olarak kadının iki kardeşi, sevgilisi, yeğeni ve bir akrabası tutuklandı.

iha-20241015aw308391-4-t.jpg

CESEDİ BARAJDA BULUNDU

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde 25 Eylül'de kaybolan Sevgi Gülden Yalçıner'in cansız bedeni, iki gün önce Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından Kapulukaya Barajı'nda bulundu. Alınan bilgilere göre, 47 yaşındaki Yalçıner’in tabancayla öldürüldükten sonra tel ve brandaya sarılıp bordür taşıyla Köprü köyü yakınlarındaki bir köprüden atıldığı belirlendi.

ALACAK VERECEK MESELESİ

Yalçıner’in cesedi, olay yerinde yapılan incelemeler sonrası otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada, Yalçıner’in aile içi alacak verecek meselesi nedeniyle mahkemelik olduğu ve davanın son aşamaya geldiği tespit edildi.

Eşinden ayrı yaşayan Yalçıner’in kardeşleri Ş.G. ve Y.G., sevgilisi olduğu öne sürülen D.U., akrabası K.U. ve yeğeni D.G. cinayetle ilgili olarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.