Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

TAŞİKARDİ...!

TAŞİKARDİ...!

Konyaspor Kayseri'yi ağırladığı mücadelede adeta pas hatası rekoru kırdı, gol atma başarısı gösteremedi taraftar adeta taşikardi geçirdi ve maç sonunda da maraton tribününden Çamdalı istifaya davet edildi..

Son iki maçta olduğu gibi Kayserispor karşısında da bir türlü istediği başlangıcı yapamadı nedense Konyaspor, bir türlü ritim tutturamadı dahası baskı kurmak istese de rakip kaleye yüklenemedi ilk dakikalarda..

12. dakikada pas yapa yapa göstere göstere girdi Kayserispor neyse ki cılız bir şut çıktı.

Yani gol beklenen Konyaspor neredeyse kalesinde golü gören taraf oluyordu..

Sürekli rakibe atılan toplar yüzünden 45 dakikası geride kalan mücadelede taraftarları heyecanlandıracak bir aksiyon görülmedi düşünsenize ve bu konuda tek bir hamle gelmedi kenar yönetiminden ne yazık ki..!

Öyle ki adeta orta sahada kilitlenen maçta çok pas hatası yapmak stada gelen taraftarın da taşikardi yaşamasına vesile oluyordu adeta resmen ritim bozdu Konyaspor, kendi ritmini de bulamayınca..!

32'de üstüste Kayseri tehlikeli geldi neyse ki ikisinde de şans Konyaspor'un yanındaydı..

Pas hataları o kadar arttı ki sonunda 33'te protestolar eşliğinde oyun oynamaya başlayan Konyaspor daha da bocalama sürecine girdi adeta ve ilk yarıdaki tek tehlikesi de Pedrinho'nun frikiğinde kalecinin kornere çeldiği top oldu.

2. yarıya da takımdan memnundu sanırım ki hiç değişiklik yapmadan başladı Ali Çamdalı..!

İlk yarıya nazaran daha istekli ve arzulu başladı Konyaspor ne var ki orta sahada oyunu yönlendirecek bir ağabey yokluğu aşırı şekilde hissediliyordu..

Ali Çamdalı dakikalar 66'yı gösterdiğinde Oğulcan'ı aldı Melih İbrahimoğlu'nu ve Aleksic'i de çıkartıp Boateng'i sahaya sürdü. Kaleci Slowik 70'de ayakları ile bir tehlikeyi daha önledi..!

Akabinde Boateng ile gol kaçırdı Konyaspor. Baskısını artırsa da o pas hataları bir türlü yakasını bırakmıyordu..

Yusuf Ndao ile Pedrinho da Prip ile daha sonra da Jevtoviç çıkıp Tunahan girdiğinde Konyaspor'dan da beklentiler artmıştı son dakikalarda..

86'da Guilherme'nin kullandığı güzel duran topta arka direkte Uğurcan'ın vuruşunda top direkten sahaya döndü..

3 dakika uzayan maçta gol bulamayan Konyaspor rakibi Kayserispor ile golsüz berabere kalarak taraftarına yine taşikardi yaşattı..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR