TEKNO-SEL'de ödüller sahiplerini buldu!

TEKNO-SEL'de ödüller sahiplerini buldu!
 Muhabir
Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen TEKNO-SEL Selçuklu Teknoloji ve Robot Yarışması ödül töreni gerçekleştirildi.

Selçuklu Kongre Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen TEKNO-SEL ödül töreninde konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Burada adeta teknoloji rüzgârı esiyor. ben de dün buradaydım gençlerle birlikteydim. Bizim gençlerimizin yapamayacağın hiçbir şey yok öncelikle tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Bütün projeleri kayıt altına alıyoruz. Projelerin hem gösterimleriyle hem fotoğraflarıyla, kitaplaşıyoruz bir yayına dönüştürüyoruz ve inşallah bu projelerden ben inanıyorum ki çok farklı inovatif yeni ürünler ortaya çıkacakçıkacak" dedi.

whatsapp-image-2024-04-18-at-14-50-54.jpeg

'TEKNOLOJİYİ ÜRETEN VE KULLANAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİYORUZ'

Teknolojiyi üreten ve kullanan öğrenciler yetiştirdiklerini açıklayan Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar "Eğitimin en önemli amaçlarından birisi insanı geleceğe hazırlamaktır. Öğrencilerimizi teknolojiyi kullanabilen ve üretebilen şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Projeye iştirak eden herkese teşekkür ederim. Bu tarz projelerin artarak devam etmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-04-18-at-14-54-27.jpeg

'TEKNOLOJİ ALANINDA PEK ÇOK ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ'

Teknoloji alanında pek çok çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, "Ülkemizin geldiği seviyeyi görmek yapılan etkinliklerle bizleri mutlu ediyor. Teknoloji alanında pekçok çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Özellikle ilimizde öğrencilerimizin bir adım önde olmasını sağlıyor. Konya olarak bu kapsamda çok şanslıyız. Selçuklu Belediyemize ve başkanımıza bu güzel etkinlikten dolayı çok teşekkür ederim " dedi.

whatsapp-image-2024-04-18-at-14-50-56.jpeg

'BÜTÜN PROJELER ÖDÜLLERE LAYIK'

Bütün gençlerin projelerinin TEKNO-SEL'de ödüllere layık olduğunu açıklayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Burada adeta teknoloji rüzgârı esiyor. ben de dün buradaydım gençlerle birlikteydim. Ürettikleri projeleri tek tek inceleme imkanım oldu hem de buradaki yarışmalarda onlarla birlikte olma imkanına kavuştum. Bizim gençlerimizin yapamayacağın hiçbir şey yok öncelikle tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Aslında bizim gözümüzde bütün yarışan gençlerimizin hepsi ödüle layık. hepsi burada en güzel şekilde robotlarını hazırladılar. Ama mutlaka her yarışta olduğu gibi bir birinci ikinci üçüncüyü de belirlememiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-04-18-at-14-50-56-1.jpeg

'BÜTÜN PROJELER KAYIT ALTINA ALINDI'

Gerçekleştirilen projelerin tamamının kayıt altına alındığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Çocuklarımızın inovatif fikirleri ile düşünceleriyle ortaya çıkmış önce fikri üretmişler sonra projeyi gerçekleştirmişler ve uygulamışlar. Bütün serbest kategoride proje üreten kardeşlerimizin hepsini de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çünkü hepsi birinciliğe layık. Bütün projeleri kayıt altına alıyoruz. Projelerin hem gösterimleriyle hem fotoğraflarıyla, kitaplaşıyoruz bir yayına dönüştürüyoruz ve inşallah bu projelerden ben inanıyorum ki çok farklı inovatif yeni ürünler ortaya çıkacak. Katılım sağlayan öğrencilerimize çok kıymetli hocalarımız ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Projede ödül alan gençler ise projeyi gerçekleştiren Selçuklu Belediyesi'ne ve pydaşlarına teşekkür ettiler.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.