TOKİ Konya' da arsa satışı yapacak! %25 peşin 48 ay vade: İşte fiyatlar...

TOKİ Konya' da arsa satışı yapacak! %25 peşin 48 ay vade: İşte fiyatlar...
 Editör
TOKİ Konya'da arsa satışı yapacağını açıkladı. TOKİ Konya, İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 25 ilde arsa satacak. Arsalar için TOKİ başvuru süreci devam ederken, konum ve fiyat bilgileri de vatandaşlar tarafından araştırılıyor

TOKİ 390 arsayı satışa çıkardı. 25 ilde başlayan TOKİ arsa satışı için başvuru süreci 2 hafta boyunca devam edecek. Peki TOKİ başvuru sürecindeki arsaların fiyat bilgileri ne? Ödeme opsiyonları neler? İşte detaylar...

TOKİ tarafından yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 25 ildeki 390 arsayı satışa sunacak.

Muhammen bedeli 18 milyar 204 milyon 420 bin 164 lira olan yaklaşık 5 milyon 952 bin 408 metrekare büyüklüğündeki Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Van'da bulunan 390 arsa açık artırmayla satılacak.

Açık artırma, 2 ve 3 Ekim saat 10.30'da yapılacak.

Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakmuzayede.com.tr" teklif verilebilecek.

Arsalara yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle sahip olunabilecek

Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile sahip olabilecek.

Satışa sunulan arsalar arasında Ankara Etimesgut'ta ticaret ve konut alanları, Eskişehir'de akaryakıt istasyon alanı, İstanbul'da konut ve rekreasyon gibi alanlar bulunuyor.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve 0212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek."

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum