Trabzonspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı
Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile yapılan maçta ilk 11'de sahaya çıkan oyuncular izinli oldukları için yer almadı.

YARIN KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRECEK

Antrenmana katılan oyuncular ısınmanın ardından pas ve topa sahip olma çalışması gerçekleştirdi. Hız çalışması ile devam eden antrenman, dar alanda oyun ile sona erdi. Trabzonspor, yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.