Transfer defterinin açıldığı Konyaspor'da nerelere transfer yapılacak?

Transfer defterinin açıldığı Konyaspor'da nerelere transfer yapılacak?
 Muhabir
Transfer defterinin yeniden açıldığı Konyaspor'da çalışmalar devam ediyor. Yeşil-beyzlılarda öncelik santrafor ardından forvet... Orta saha ve sağ beke de takviye gündemde...

Süper Lig'de 4 hafta geride kalmak üzereyken transfer defterinin yeniden açıldığı Konyaspor'da çalışmalar sürüyor.

STOPER İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Yeşil-beyazlılar ilk hedef olan stoper konusunda görüşmeler devam ediyor. İlk 3 haftada defansta yaşanan aksaklıkların ardından bu transferi hızlıca bitirmek isteyen yeşil-beyazlılarda Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, transferin kısa sürede neticeleneceğinin ipucunu vermişti.

FORVETTE ACELECİ OLUNMAYACAK!

Konyaspor'da Cikalleshi ve Sambou'nun takımdan ayrılmasıyla forvet hattında Umut Nayir ile genç oyuncular Emrehan Gedikli’nin ve Melih Bostan'ın kaldığı yeşil-beyazlılar bir ileri uç oyuncusunu da renklerine dahil edecek. Ancak yeşil-beyazlılar forvet konusunda çok aceleci olmayacak ve 13 Eylül’de bitecek transferin son günlerine kadar fırsat transferlerini de değerlendirecek.

Galatasaray’da bu sezon da kadroda düşünülmeyen ve maç kadrolarına alınmayan Halil Dervişoğlu’nun kiralanması seçeneği yeşil-beyazlı taraftarlarca sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

ORTA SAHA VE SAĞ BEKE DE TAKVİYE PLANLANIYOR

Konyaspor’da stoper ve forvet kadar acil olmasa orta saha ve sağ beke de takviye planlanıyor. Niko Rak’la yol ayrımında olan Konyaspor’da merkez orta sahaya takviye panlanıyor.

Konyaspor'da sağ bek içinda daha önce resmi girişimde bulunulan ancak ücret konusunda ilerleme kaydedilemeyen Çorumspor’da forma giyen Kerem Kalafat ismi gündemdeki yerini koruyor. Yeşil-beyazlıların transfer için yeniden bir girişimde bulunması sürpriz olmayacak.

  • M. Mustafa Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum