Transferde son gün: Konyaspor'da gözler fırsat transferinde olacak

Transferde son gün: Konyaspor'da gözler fırsat transferinde olacak
 Muhabir
Birinci Transfer ve Tescil Dönemi bugün gece 24.00’te sona erecek. Konyaspor fırsat transferi olursa değerlendirecek

Futbolda “Yaz transfer dönemi” olarak nitelendirilen 2024-2025 sezonu Birinci Transfer ve Tescil Dönemi bugün gece 24.00’te sona erecek. “Ara transfer” olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 13 Ocak 2025’te başlayıp 11 Şubat 2025’te tamamlanacak.

KONYASPOR FIRSAT TRANSFERİ PEŞİNDE

Karabağ'dan Senegal asıllı Feransız kanat forvet Hamidou Keyta ile AZ Alkmaar'dan Hollandalı stoperi Riechedly Bazoer'i renklerine katan Konyaspor’da gözler son günün fırsat transferlerinde olacak.

Legia Varşova'dan Sloven forvet Blaz Kramer transferinde de mutlu sona ulaşan yeşil-beyazlılar özellikle 4 büyükler olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’da kadroda düşünülmeyen isimler için son ana kadar fırsat kollayacak.

‘SON DAKİKAYA KADAR OLABİLİR’

Konyaspor Futbol Şube Sorumlularındandan Erkut Çağlar Çelik, Riechedly Bazoer’in imza töreninde, “Transfer döneminde net konuşmak doğru olmaz. Son dakikaya kadar fırsat transferlerimiz de olabilir." diyerek transfer için fırsat kollayacaklarını belirtmişti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.