Transferde son hafta! Gözler Konyaspor'da

Transferde son hafta! Gözler Konyaspor'da
 Muhabir
3 oyuncu daha transfer edecek Konyaspor’da gözler bu cuma sona erecek transferin son haftasına çevrildi

3 oyuncu daha transfer edecek Süper Lig ekibi TÜMOSAN Konyaspor’da gözler transferin son haftasına çevrildi. Süper Lig ekibi Konyaspor Kulübü’nde 2. Başkan Adem Bulut, son gününe kadar üç transfer yapılacağını belirterek sol stoper, orta saha ve forvet mevkilerine yeni futbolcuların ekleneceğini belirtti.

13 EYLÜL’DE BİTECEK

Süper Lig’deki transfer sezonu 13 Eylül’de tamamlanacak ve bu tarihte tüm transfer işlemleri sona erecek. Bu süreç, kulüplerin sezona hazırlık aşamasında büyük önem taşıyor ve futbolseverler, son dakikada yapılacak transferleri merakla bekliyor.

AVRUPA’DA BİRÇOK LİGDE TRANSFER BİTTİ

Avrupa’nın 5 büyük Ligi olan İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransda Ligue 1 ve Almanya Bundesliga'da transfer dönemi bitti. Avrupa’da; Romanya (9 Eylül), İsviçre (9 Eylül), Yunanistan (11 Eylül), Rusya (12 Eylül), Sırbistan (13 Eylül) gibi liglerde de transfer bu hafta sona erecek.

GÖZLER ÖZELLİKLE 4 BÜYÜKLERDE OLACAK

Konyaspor bu liglerden transfer yapabileceği gibi çok fazla alternatifi olmayan yeşil-beyazlılarda transferde gözler özellikle dört büyükler olarak adlandırılan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’da düşünülmeyen oyuncularda olacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.