Türkiye'nin en büyüğü, Türkiye'nin en başarılısı: Selçuklu Belediyespor

Türkiye'nin en büyüğü, Türkiye'nin en başarılısı: Selçuklu Belediyespor
 Muhabir
Türkiye’nin en büyük amatör spor kulübü olduklarının altını çizen Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, futbol branşında bu yıl Türkiye’nin en başarılı spor kulübü olduklarını ifade etti

Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, beraberinde Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Çakar, Selçuklu Belediyespor Kulüp Müdürü Mehmet Ali Kolay, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal ve Kulüp Basın Yayın Sorumlusu Sami Erikçi ile birlikte Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti.

GENÇLİĞE YATIRIM GELECE YATIRIM

Gençliğe yatırımı geleceğe yatırım olarak gördüklerini ifade eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, 200’den fazla milli sporcu 15 binden fazla lisanslı sporcu ileTürkiye’nin en büyük amatör spor kulübü olduklarına işaret etti. Futbolun yanısıra farklı branşlarda da önemli başarılar elde ettiklerini ifade eden Tezcan, birçok milli sporcunun uluslararası müsabakalarda önemli dereceler elde ederek hem Konya’yı hem Türkiye’yi gururlandığını kaydetti. Son 5 yılda 313 madalya kazandıklarına işaret eden Tezcan bu başarıyı artırarak sürdürmek için çalıştıklarını söyledi.

YAZ SPOR OKULLARINDA 13 BİN SPORCU

Yaz Spor Okullarında 15 farklı branşta yaklaşık 13 bin öğrenci eğitim gördüğünü ifade eden Tezcan, “35 tesis ve 60 Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan eğitimlerde alanında uzman toplam 190 antrenör görev yapıyor. Servis imkanı da bulunan Yaz Spor Okullarında öğrencilere spor kıyafetleri ve çanta ücretsiz olarak veriliyor. Spor Okullarında antrenörler tarafından yetenekleri keşfedilen öğrenciler Selçuklu Belediyespor Kulübünde lisanslı müsabık sporcu haline geliyor” dedi.

dsc-0298.jpg

TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI SPOR KULÜBÜ

Futbol branşında önemli başarılar imza attıklarını ifade eden Tezcan, “Bilindiği gibi U 16 Takımımız Türkiye Şampiyonluğunu elde ederken U17 takımımız da üstün olduğu karşılaşmada şanssız bir şekilde golle tek mağlup olarak 132 takım arasında Türkiye ikincisi oldu. Futbolda Türkiye’nin en başarılı spor kulübüyüz. Önümüzdeki günlerde bu TFF tarafından da resmen ilan edilecek.” diye konuştu.

BAŞKAN PEKYATIRMACI'YA TEŞEKKÜR

Sadece Konya’nın değil aynı zamanda Türkiye’nin en kapsamlı spor tesislerinden biri olacak Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi’nin inşaatının hzla devam ettiğinin altını çizen Mustafa Yavuz Tezcan,” Bu yatırımımız geleceğimiz olan gençler ve çocuklarımız için büyük önem taşıyan bir tesis olacak. Tesis sadece Selçuklu ve Konya değil Türkiye’nin sporuna katlı sağlayacak. Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimine ve spora her zaman çok büyük destek veriyor. Bize her konuda yardımcı oluyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay da, Selçuklu Belediyespor Kulübünün başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini, elde edilen başarıların tüm şehri gururlandırdığını ifade ederek başarılarının devamını diledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.