U19 Milli Futbol Takımı 'tamam-devam' maçında

U19 Milli Futbol Takımı 'tamam-devam' maçında
 Muhabir
U19 Millî Futbol Takımı, Avrupa U19 Şampiyonasında Danimarka ile karşı karşıya gelecek.

2024 UEFA Avrupa U19 Şampiyonası B Grubu'nda Danimarka ile bugün saat 21.00'de Seawiev Stadium'da karşı karşıya gelecek. Mücadele TRTSpor'dan canlı yayınlanacak.Grubun diğer maçında İspanya ile Fransa da aynı saatte karşılaşacak.

İlk maçında Fransa’ya 2-1 yenilen ay-yıldızlılar, ikinci maçında İspanya ile 1-1 berabere kalmıştı. Grupta Fransa 6 puanla lider, İspanya 4 puanla ikinci Türkiye 1 puanla üçüncü, puansız Danimarka ise son sırada yer alıyor.

Ay-yıldızlılar, Türkiye, grubunu ikinci sırada tamamlaması halinde A Grubu'nun birincisi ile yarı final maçına çıkacak ve U20 Dünya Kupası'na doğrudan katılım hakkı kazanacak. Grubunu üçüncü bitirmesi durumunda A Grubu'nun üçüncüsü ile 25 Temmuz Perşembe günü U20 Dünya Kupası'na katılmak için play-off maçı oynayacak. Aday kadroda yer alan Konyaspor’un genç kalecisi Deniz Ertaş, ilk iki maçta yedek soyunmuş, kaleyi Altınordu’da Mert Furkan Bayram korumuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.