Uğur İbrahim Altay'dan Konyaspor açıklaması

Uğur İbrahim Altay'dan Konyaspor açıklaması
 Editör
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediyeye bağlı tesislerden Konyaspor’a destek satışlarının yapılacağını ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor’a maddi destek sağlanması açısından hedeflenen projeyi canlı yayında açıklayarak taraftara müjde verdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kontv ve TV42 ortak yayında Konyaspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altay, Konyaspor için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına dikkat çekti.

Konyaspor’un şehri temsil ettiğini ve önemli bir marka olduğunu anlatan Altay, “Takımımıza bundan sonraki maçlarda başarılar diliyoruz. Sivas deplasmanında alınan 1 puan kıymetli oldu, İnşallah devamı gelir. Maddi manevî destek olmaya gayret ediyoruz. Özelikle tesisleşme yönünde Kayacık'taki yeni tesisi tamamladık Yeni sahalarımızı da tamamladık. İnşallah takımın başarısına da yansır. Spor altyapısı yönünden bütün eksikler giderilmiş oldu” diye konuştu.

İNŞALLAH YETERLİ DESTEĞİ ALIR

Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı tesislerden Konyaspor’a destek olacak satışların yapılacağının müjdesini veren Başkan Altay; “Bardak meselesi sosyal medyada gündem oldu. Herhalde bizimkiler uygulama zorluğundan dolayı kabul etmediler ama burada müjdeyi verelim, başlayalım inşallah yeterli desteği alır. Sanırım para transferi noktasında bir sorun var, arkadaşlarımız çalışsınlar, en kısa sürede çözüm bularak yerine getirmiş olalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.