Umut Nayir Milli Takım kampına katıldı

Umut Nayir Milli Takım kampına katıldı
Yeniden aday kadroya çağrılan Konyasporlu Umut Nayir, Milli Takım kampına katıldı

A Millî Takım, UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçlar için İstanbul'da toplandı. Ay-yıldızlılar Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi.

Yeniden aday kadroya çağrılan Konyasporlu Umut Nayir ve aday kadroya ilk kez davet edilen Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu antrenmanda yer aldı.

8d61d0fcd30e40ea8d827e4b553644c8.jpg

A Milli Takım'da idmanda yeterli oyuncu sayısını sağlamak için Ümit Milli Takım'dan 7 futbolcu da çalışmaya katıldı. Kaleciler Deniz Dilmen, Emre Bilgin ve Jankat Yılmaz, defans oyuncuları Metehan Baltacı, Emrecan Terzi ile orta sahada görev yapan Bartuğ Elmaz ve Yunus Emre Konak da A Milli Takım idmanında yer aldı.

A Millî Takımın antrenmanı öncesinde TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella'yı ofisinde ziyaret etti ve kendisiyle bir süre görüştü. Görüşmede TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı da yer aldı. Hacıosmanoğlu, daha sonra antrenman sahasına gelerek, TFF Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz, Fuat Göktaş, Ceyhun Kazancı, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Temel Bozbağ ve Ural Aküzüm ile birlikte Ay-Yıldızlıların çalışmasını izledi.

A Milli Futbol Takım UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında 6 Eylül'de Cardiff'te Galler ile karşı karşıya gelecek..

Milli takımın çalışmasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, A Milli Takım Sorumlusu Ceyhun Kazancı, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Ural Aküzüm ve Mustafa Temel Bozbağ da takip etti.

Ay-yıldızlı ekip yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla Galler karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.