Yapay zekâya göre Beşiktaş-Konyaspor maçının kazananı...

Yapay zekâya göre Beşiktaş-Konyaspor maçının kazananı...
 Editör
20 Ekim 2024 saat 16.00’da oynanacak olan Beşiktaş - Konyaspor maçının skor tahminini yapay zekâya sorduk. İşte aldığımız cevaplar...

Süper Lig'in heyecan dolu karşılaşmalarından biri olan Beşiktaş-Konyaspor maçı öncesi yapay zeka, futbolseverleri şaşırtan bir tahminde bulundu.

Yapay zeka algoritmalarının analizine göre, 20 Ekim Pazar günü saat 16:00'da oynanacak karşılaşmada iki takım da sahadan birer puanla ayrılacak.

YAPAY ZEKÂ’DAN ÇARPICI TAHMİN

Yapay zekânın bu tahminine göre, “Geçmiş maç verileri, oyuncuların performansları, takımların genel durumu gibi birçok faktörün detaylı analizine dayanıyor. Ancak futbolun öngörülemezliği göz önüne alındığında, sonucun ne olacağını yalnızca maçın sonunda öğreneceğiz. Bu tür maçlarda genellikle skor tahmini yapmak zor olsa da, tahmini bir sonuç verecek olursak 1-1 veya 2-2 Konyaspor evine beraberlik ile dönüş yapması muhtemel” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.