Yavru Kartal'da beklenen oldu!

Yavru Kartal'da beklenen oldu!
Yavru Kartal’da üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör İsmail Aksu ile yollar ayrıldı Yapalı inşaat 1922 Konyaspor’da Teknik Direktör İsmail Aksu, eleştirilerin hedefi olmuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor’da sular kaynıyor. Lige iyi başlayan ardından ise devamını getiremeyen 1922 Konyaspor’da kazan kaynamaya başladı. Teknik Direktör İsmail Aksu, eleştirilerin baş aktörlerinden biri oldu. Takımın ligdeki istikrarsız görüntüsü gelecek adına umut vermezken, akıllarda ise birçok soru işareti yer aldı. Konyaspor yönetimi yaşanan bu gelişmelerin ardından dün akşam saatlerinde bir toplantı gerçekleştirmişti. Toplantının ardından 1922 Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Aksu ile yolların ayrılmasına karar verildi.

TEPKİYE NEDEN OLDU

1922 Konyaspor’un rakipleri karşısında etkisiz bir performans sergilemesi, camiada derin endişelere neden oluyor. Yeşil beyazlılar geriye kalan 7 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. 1922 Konyaspor, tam 5 maçtır ise galip gelemiyor. Bu noktada Aksu’nun oynattığı futbol, taraftarlar tarafından büyük tepkiye neden olmuştu. Konyaspor, yönetimi makul bir ücret üzerinden sözleşmenin tek taraflı feshine karar verdi.

Samet Aktaş

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.