Yeni Meramspor bu sezon iddialı!

Yeni Meramspor bu sezon iddialı!
Amatör Spor Kulüplerinin desteklenmesi gerektiğine vurgu yapan Yeni Meramspor Yönetim Kurulu Üyesi Umut Özbudak, “Gençleri Türk Futbolu’na armağan etmek yine temel hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi.

Yeni Meramspor Yönetim Kurulu Üyeleri Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Emre Akgül ile Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay’ı ziyaret etti. Konya Süper Amatör Grupta mücadele eden ve bu sene BAL Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen Yeni Meramspor Yönetim Kurulu Üyeleri Umut Özbudak ile Hüseyin Kepenek Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti. Özbudak ve Kepenek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Emre Akgül ve Genel Yayın Yönetmenimiz Rasim Atalay ile görüştü. Pusula Gazetesi ise, Yeni Meramspor’a yeni dönemde sponsor olarak destek vermişti.

EKİBİMİZ KALİTELİ

Kulüp çalışmaları hakkında bilgi veren Yeni Meramspor Yönetim Kurulu Üyesi Umut Özbudak, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlattı. Yeni Meramspor’un köklü bir geçmişe sahip olduğuna vurgu yapan Özbudak, “Süper Amatör Grupta mücadele ediyoruz. Henüz ligin ikinci haftasındayız. Güzel bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Geçen hafta Beyşehir deplasmanında alınan galibiyet bizleri gelecek adına daha da umutlandırdı. Çünkü kaliteli bir ekimiz var. Yeni Meramspor’un menfaatleri doğrultusunda çalışıyoruz. Amacımız kulübe en iyi şekilde hizmet etmek” dedi.

26 HAFTALIK BİR PERİYOD VAR

Ligde 26 haftalık bir periyod olduğunu kaydeden Özbudak, önlerinde birçok zorlu mücadele bulunduğunu belirterek, “Bu yıl üst sıraları zorlayacağımızı düşünüyorum. Genç yeteneklerden oluşan bir kadromuz var. Oyuncularımızın potansiyelini ilerleyen süreçte daha da artıracağız. Bu gençleri Türk Futbolu’na armağan etmek yine temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kadromuzu buna göre şekillendirdik. Oyuncularımızda göstermiş olduğu performansla bizleri yanıltmadı. Onlarda elinden gelenin en iyisini yapıyor. Altyapıya önem veriyoruz” diye konuştu.

yeni-meramspor-1.jpg

ONLARI KAZANMAK GEREK

Amatör Spor Kulüplerine her daim destek verilmesi gerektiğini anlatan Özbudak, “Spor bir bütündür. Sporun birleştirici bir gücü vardır. Yeni Meramspor olarak 1984 yılında çıktığımız bu şanlı yolda, birçok zorlukla mücadele ediyoruz. Kendi imkanlarımızla ayakta kalmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızı futbola motive etmek ve onları kazanmak için elbette bizlerinde desteğe ihtiyacı var. Amatör spor kulüpleri gerçekten çok zor durumda. Bizlerde yetkili mercilerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

SAHİP ÇIKALIM

Özbudak, sözlerini ise şu şekilde tamamladı, “Deplasmana gidip gelmek ciddi masraf oluşturuyor. Bu oyuncularımızın doğal olarak eşofmana, ayakkabıya, tişörte, krampona, futbol topuna, eldivene, monta ihtiyacı var. Biz bunları kendi imkanlarımız çerçevesinde çözmeye çalışıyoruz. Çünkü hepsi pırıl pırıl oyuncular. Onları kazanmak için elbirliği ile destek olunması ve sahip çıkılması gerekiyor. Buradan tüm spor severlere sesleniyorum. Gelin maçlarımızı izleyin” diyerek sözlerini tamamladı.

Samet Aktaş

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.