YRP'den istifa edeceği konuşuluyordu! YRP Konya Milletvekili bir bir açıkladı

YRP'den istifa edeceği konuşuluyordu! YRP Konya Milletvekili bir bir açıkladı
 Editör
Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali yüksel Pusula Gazetesini ziyaret ederek Refah Partisi’ndeki istifalara dair soruları yanıtladı.

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay'ı ziyaret etti.

dsc-0364.jpg

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Yüksel, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ile bir araya geldi. Yüksel, TBMM’deki çalışmaları ve saha çalışmalarına yoğunlaştıklarını belirterek halkın sesi olmaya çalıştıklarını söyledi.

"5 YIL BOYUNCA NE PAHASINA OLURSA OLSUN YENİDEN REFAH PARTİSİ ADINA...."

Kendisi hakkında Yeniden Refah Partisi’nden istifa edeceği yönündeki söylemlerin doğru olmadığını belirten Yüksel, “Konya beni vekil seçti. Ben bir parti ve amblem altında seçime girdim. Yeniden Refah Partimizin doğruları ve yanlışları olabilir, ancak Konya beni vekil seçti. Beni vekil olarak seçen oy veren vatandaşlarımızın hatırını yok sayamam. Beni 5 yıl Yeniden Refah Partisi'nden vekil olarak seçmişler. Ben, 5 yıl boyunca ne pahasına olursa olsun Yeniden Refah Partisi adına, Konya adına hizmetlerimize devam edeceğiz. Partimizin mottosunda dediği gibi Allah ömür verdikçe, ‘Hayra Motor Şerre Fren’ olamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

575057.jpg

"MAKAM VE KOLTUK SEVDASINA KAPILIP İSTİFA ETTİLER”

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden başkanlara seslenen Yüksel, “Refah Partisi'nden aday olup seçilen belediye başkanları öncelikli diğer partilerden aday olmak istediler fakat aday dahi olamadılar. Baktılar ki Konya’da bir refah rüzgârı var, Refah partisinden aday olmak istediler ve halkın verdikleri oy ile refah partisinden seçildiler. Onları belediye başkanı yapan Konyalı değerli kardeşlerimin haklarına girdiler. Makam ve koltuk sevdasına kapılıp istifa ettiler. Daha sonrasında doğru yoldan ayrılıp tercihlerini yaptılar. Bu istifaları doğru bulmuyorum” dedi.

“ONLAR İÇİN BİR İHTİYAÇ OLABİLİR, AMA BİZİM İÇİN BİR İHTİYAÇ DEĞİL”

Refah Partisi ve Gelecek Partisi'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grup oluşturması için görüşmeler gerçekleştiğine değinen Yüksel, “Şu an için partiler ve liderler arası görüşmeler gerçekleşiyor. Genel Başkanımız Fatih Erbakan gerekli görüşmeler ve çalışmalar yapıyor, ancak şu an için bir grup oluşumunu uygun görmüyoruz, ihtiyaç da görmüyoruz. Onlar için bir ihtiyaç olabilir, ama bizim için bir ihtiyaç değil. Seçim döneminde bir ittifak veya aynı çatı altında neler yapılabilmesi adına birleşmeler olabilir” ifadelerini kullandı. Muhammet Yavaş

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.