Yunak Lisesi ilk mezunları yarım asır sonra bir arada

Yunak Lisesi ilk mezunları yarım asır sonra bir arada
 Editör
Yunak Lisesi1974 yılı ilk mezunları, 50 yıl sonra buluştu.

Yunak Lisesi 1974 yılı ilk mezunları, yıllardır görmedikleri okul arkadaşları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Eski arkadaşların bir araya geldiğini ifade eden TURÇEVDER Başkanı Erol Yayla, "1974 yılı ilk mezunlar, arkadaşlarımızı bir araya getirmenin sevincini yaşıyoruz. 1974 yılı lise arkadaşlarımızın bir arada toplayıp, 50 yıl dile kolay o gün nasıl arkadaşlarımızla ayrılmışsak aynı samimiyet ortamda aynı heyecanla yaşıyoruz. Bugün bir arada olmak gerçekten bana çok büyük mutluluk verdi. Ahirete intikal etmiş arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum, geride kalan arkadaşlarımıza da sağlık ve sıhhat diliyorum" dedi.

haber-resimleri-2.jpg

Türkiye’nin değişik bölgelerinde ikamet eden Yunak Lisesinin ilk mezunları, 50 yıl sonra Yunak’ta buluşarak gün boyu hasret giderip anılarını anlattılar. Mezunlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan’ı ziyaret ederek birlikte mezun oldukları okulu gezdiler. Akabinde Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan'ı da ziyaret eden eski mezunlar, mazeretlerinden dolayı buluşmaya gelemeyen arkadaşlarını da telefonla görüntülü görüşerek hasret giderdiler.

Yunak Lisesi 1974 mezunları, 50 yıl sonra yan yana olmanın heyecanı ile anılarını tazelerken günün sonunda bir yıl sonra tekrar bir araya gelmek için sözleşerek ayrıldılar.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.